E-biļešu pārdošana šeit ir pārtraukta. Nopirktās izmanto! Jaunas pērc lietotnē Vivi Latvija vai www.vivi.lv

Jūs atrodaties šeit:

Gada enerģētiskais piedāvājums!

Vienreizējs piedāvājums skolēniem! Piedāvājam skolēnu grupām apmeklēt Ķegumā esošo AS "Latvenergo" Enerģētikas muzeju - vilcienu biļetēm līdz Ķeguma stacijai šī projekta ietvaros tiek piemērota 50% atlaide, bet ieeja muzejā būs bez maksas!

Projekts uzsākts, lai popularizētu pasažieru pārvadājumus pa dzelzceļu un piedāvātu alternatīvu ierastajiem autobusa braucieniem, kas parasti tiek izmantoti skolēnu izzinošo vai izklaidējošo ekskursiju organizēšanai. Pirmais projekta sadarbības partneris ir AS "Latvenergo" koncerna Enerģētikas muzejs Ķegumā. Tā ir vienreizēja iespēja aizraujoši pavadīt dienu elektrības pasaulē un papildināt skolas solā iegūtās zināšanas arī muzejā. 

AS “Latvenergo” Enerģētikas muzejs ne tikai krāj, saglabā un pēta Latvijas elektroenerģētikas vēstures liecības no elektrības izmantošanas sākumiem, bet arī nodrošina izglītības un elektrodrošības programmas bērniem un jauniešiem, kas, tāpat kā muzeja apmeklējums, ir pieejamas bez maksas.
 

Braucienam vilcienā piemērota 50% atlaide un Enerģētikas muzeja apmeklējums gida pavadībā, kā ierasts, bez maksas.


Šis pakalpojums būs pieejams līdz mācību gada beigām – 2016.gada 17.jūnijam, iepriekš piesakoties pa tālruni 67234636 vai 25964716, kā arī sūtot pieteikumus elektroniski – sabine.ozolina@pv.lv.

Lūdzu, uzgaidiet