E-biļešu pārdošana šeit ir pārtraukta. Nopirktās izmanto! Jaunas pērc lietotnē Vivi Latvija vai www.vivi.lv

Jūs atrodaties šeit:

Laivu karnevāls 2016!

 

Arī šogad ieskandinot laivošanas sezonas sākumu un atzīmējot Darba svētkus, 1. maijā, jau sesto gadu pēc kārtas norisināsies jestrākais aktīvās atpūtas pasākums uz ūdens - "Laivu karnevāls", Gaujas posmā no Siguldas līdz Atpūtas parkam „Rāmkalni”.

No Rīgas līdz Siguldai pasākuma dalībnieki varēs nokļūt ar vilcienu bez maksas, speciālajā „Laivu karnevāla” vagonā. Dalībniekus uz perona sagaidīs pasākuma vadītājs, kaislīgs laivotājs, aktieris un vienkārši aktīvās atpūtas cienītājs - Imants Vekmans ar pazīšanās zīmi – airi rokā!

Siguldā no dzelzceļa stacijas ar autobusu dalībnieki tiks nogādāti līdz distances sākumpunktam – kempingam „Dainas”, pļavā pretī Gūtmaņa alai. „Laivu karnevāls” sāksies ar krāšņu parādes braucienu, uz kuru aicināti arī fani, draugi un līdzjutēji, lai atbalstītu komandas. Distances kopējais garums ir 17km. Dalībnieki piedalās ar karnevālam sagatavotām un tehniskā kārtībā esošām laivām. Visu distances laiku dalībniekus vērtēs organizatora izvirzīta žūrija. Pēc distances veikšanas atpūtas parkā "Rāmkalni" ar zupu, aktivitātēm un dziesmām notiks apbalvošana. Pēc tam visus dalībniekus, kuri brauks ar vilcienu mājās, nogādās Inčukalna dzelzceļa stacijā.

Sīkāka informācija par Laivu karnevāla norisi un pieteikšanos šeit.

 

 

Foto no Laivu karnevāla 2015

Lūdzu, uzgaidiet