E-biļešu pārdošana šeit ir pārtraukta. Nopirktās izmanto! Jaunas pērc lietotnē Vivi Latvija vai www.vivi.lv

Jūs atrodaties šeit:

20.maijā Muzeju nakts vilcieniem 50% atlaide

Muzeju nakts kļuvusi jau par ikgadēju pasākumu, kas pulcē vairākus tūkstošus apmeklētājus visos Latvijas muzejos. Šī gada 20. maija vakarā 150 muzeji visā Latvijā vērs savas durvis starptautiskās akcijas „Muzeju nakts” viesiem. 

Šī gada akcijas tēma "Laika rats"!  Šogad Muzeju naktī domāsim par laiku, skaitīsim laiku un vizualizēsim laiku!  ​Un vienlaikus tiks pieminēts «mūžīgi jauno» dzejnieku VEIDENBAUMU, kam apaļi 150. 

Ar prieku paziņojam, ka šīs akcijas laikā Muzeju nakts vilcienu vienreizējām biļetēm laikā no plkst.18.00-00.00 tiek piešķirta 50% atlaide - biļetes ar atlaidi tiek pārdotas konkrētajiem vilcienu reisiem mūsu mājas lapā - vilcienu kustības sarakstā šie vilcieni īpaši atzīmēti (ar Muzeju nakts simbolu). Biļetes iespējams iegādāties arī biļešu kasēs, gadījumā, ja biļešu kase konkrētajā stacijā slēgta - biļete ar atlaidi tiks noformēta arī vilcienā.

50% atlaide vienreizējām braukšanas biļetēm tiek piešķirta jau otro gadu! Aicinām pasažierus izmantot šo piedāvājumu un apmeklēt muzejus tieši ar vilcienu!


Sīkāka informācija par Muzeju nakts norisi un pasākumiem meklējama šeit.

Lūdzu, uzgaidiet