E-biļešu pārdošana šeit ir pārtraukta. Nopirktās izmanto! Jaunas pērc lietotnē Vivi Latvija vai www.vivi.lv

Jūs atrodaties šeit:

Papildu funkcionalitāte „Pasažieru vilciena” mobilajā lietotnē

Iegādātās e-biļetes tagad automātiski tiek saglabātas turpat aplikācijā, sadaļā “Biļetes”, kas padara ērtāku e-biļetes atvēršanu un uzrādīšanu konduktoram kontrolierim.

Vienlaikus ir saglabāta arī līdzšinējā funkcija – e-biļete tiek nosūtīta uz lietotāja norādīto e-pasta adresi.

Elektronisko vilciena biļešu tirdzniecību savā mobilajā lietotnē uzsākām pirms gada, un e-biļetes popularitāte pasažieru vidū arvien pieaug. Mūsu klienti ir novērtējuši to, ka var saīsināt braucienam patērēto laiku, jo nav nepieciešams stāvēt rindā pie kases.

Viedtālruņu īpašniekiem „Pasažieru vilciena” mobilā lietotne ir lejupielādējama bez maksas un piemērota gan iOS, gan Android operētājsistēmai un e-biļete ir nopērkama bez jebkāda uzcenojuma. Elektroniskās biļetes iegāde ir ātra un viegli izpildāma, sekojot norādēm lietotnē.

Lietotnē e-biļetes glabājas 10 dienas, pēc tam tās automātiski tiek dzēstas, lai neuzglabātos faili, kas aizņem vietu tālruņa atmiņā. Gadījumā, ja lietotājs vēlas biļeti aplūkot atkārtoti, tas, tāpat kā iepriekš, izdarāms e-pastā. Atgādinām, ka biļete, tai skaitā elektroniskā, jāsaglabā līdz brauciena beigām. Vienlaikus iesakām brauciena beigās konduktoram kontrolierim uzrādīto e-biļeti no lietotnes dzēst, lai izmantotās biļetes nerada apjukumu turpmāk.

Lūdzu, uzgaidiet