E-biļešu pārdošana šeit ir pārtraukta. Nopirktās izmanto! Jaunas pērc lietotnē Vivi Latvija vai www.vivi.lv

Jūs atrodaties šeit:

Sirdssiltus Ziemassvētkus un daudz patīkamu braucienu Jaunajā gadā

Ir ziemas saulgrieži. Naktis kļūst īsākas, bet dienas – garākas. Šis ir brīdis, kad nolikt malā ikdienas steigu un raizes un svētku noskaņā pabūt kopā ar saviem tuvajiem.

Tieši Ziemassvētki un gadu mija ir laiks, kad ikviens nododas pārdomām par aizvadīto gadu, atskatoties uz paveikto, un ar apņēmību raugās nākotnes iecerēs. Esam daudz strādājuši, lai padarītu mūsu pasažieru ikdienas soli vieglāku un ērtāku.

Aizejošajā gadā ir norīkoti gan papildu vilcienu reisi no pasākumiem, gan papildu vagoni interešu grupām, īstenoti sociālie projekti ar biļešu atlaidēm. Arvien ērtāka kļūst e-biļešu iegāde un norēķināšanās par biļeti vilcienā. Vilcienu sastāvi ir aprīkoti ar bezmaksas bezvadu internetu. Daudzbērnu ģimenes par braucienu var maksāt mazāk. Tāpat turpinās jauno elektrovilcienu iepirkums. Gandarījumam par paveikto ir Latvijas iedzīvotāju novērtējums – augstās vietas Mīlētāko zīmolu un Zaļāko zīmolu topā.

Ne tikai šajos Ziemassvētkos, bet arī visu nākamo gadu kopā ar jums dosimies pie mīļajiem uz mājām, uz darbu, uz teātri, uz dārzu, jūru vai citām vietām, lai vairāk priecīgu sastapšanos.

Lai mums visiem sirdī silti un gaiši Ziemassvētki un visu labo cerību piepildījums Jaunajā gadā!

Jūsu "Pasažieru vilciens"

12.2017.

Lūdzu, uzgaidiet