E-biļešu pārdošana šeit ir pārtraukta. Nopirktās izmanto! Jaunas pērc lietotnē Vivi Latvija vai www.vivi.lv

Jūs atrodaties šeit:

Slido ar vilcienu uz Ledus skulptūru festivālu Jelgavā

No 9. līdz 11. februārim Jelgavā jau 20. reizi notiks Starptautiskais Ledus skulptūru festivāls, un tā tēma šogad ir “Sapņi”. Jubilejas gadā vairāk nekā 60 ledus objekti, tajā skaitā konkursa un foto ledus skulptūras, divi ledus bāri, ledus labirints un citi, pirmo reizi būs apskatāmi trīs vietās: Pasta salā, Jāņa Čakstes bulvārī un Hercoga Jēkaba laukumā.

Ledus tēlnieki no 10 valstīm 5. februārī sāks skulptūru veidošanu. Mākslinieki konkursā piedalīsies divās kategorijās: individuālā skulptūra un komandas skulptūra. Festivāla laikā kopumā taps 45 konkursa skulptūras – 30 mazās (individuālās) un 15 lielās (komandu) –, kā arī papildus tiks veidotas vairākas foto skulptūras, ledus labirints, divi ledus bāri u.c. objekti.

Festivāla viesus sagaida plaša kultūras un izklaides programma – uzstāsies “Mesa”, “Bermudu divstūris”, Samanta Tina un Tadas Rimgaila (Lietuva), Latvijas X faktora dalībnieki, “My Radiant You” un DJ Rudd. Tāpat notiks arī dažādi muzikāli rotaļu uzvedumi bērniem, ledus skulptūru veidošanas paraugdemonstrējumi, uguņošana un daudz kas cits.

Nokļūšanai pasākumā aicinām izmantot sliežu transportu. Maršrutā Rīga-Jelgava ik dienu tiek nodrošināta regulāra vilcienu satiksme, un festivālu apmeklējošie pasažieri ērti tiks nogādāti šīs līnijas vēlamajā galamērķī. Aplūkot vilcienu kustības sarakstu un iegādāties e-biļeti varat mūsu kasēs, mājaslapā un mobilajā lietotnē.

Plašāka informācija par festivālu: www.jelgava.lv

01.2018.

Lūdzu, uzgaidiet