E-biļešu pārdošana šeit ir pārtraukta. Nopirktās izmanto! Jaunas pērc lietotnē Vivi Latvija vai www.vivi.lv

Jūs atrodaties šeit:

Vienotā biļete izmantojama 27 autobusa maršrutos Tukuma novadā!

No 2018. gada 1. februāra plašāk izmantojama AS "Pasažieru vilciens" un SIA "Tukuma auto" vienotā vilciena un autobusa biļete. Turpmāk vienoto biļeti varēs izmantot 27 SIA "Tukuma auto" maršrutos. Līdz šim vienotā biļete bija izmantojama piecos autobusu maršrutos.

Citi vienotās biļetes lietošanas nosacījumi nav mainīti, to varēs lietot iedzīvotāji, kuri brauks vilciena maršrutā Rīga–Tukums līdz dzelzceļa pieturvietai Tukums 1 un pēc tam Tukuma autoostā pārsēdīsies autobusā. Vienotā biļete būs derīga autobusu maršrutos Tukuma novadā, mērojot tādu attālumu, kurā brauciens bez atlaides maksā 0,55 eiro (Tukuma 1. zona). 

Vienotā biļete būs pieejama maršrutos:

Izmantojot vienoto biļeti, pasažieris par braucienu maksā lētāk un sabiedriskā transporta pakalpojumus var izmantot ērtāk, jo, pārsēžoties no viena transportlīdzekļa otrā, ir jāiegādājas un jāuzrāda tikai viena biļete. Iedzīvotājiem ir iespēja iegādāties arī vienoto abonementa biļeti, kas pielāgota pasažieru braukšanas paradumiem un kas nodrošina vēl papildu atlaides. Tāpat pasažieri var nopirkt vienu bagāžas biļeti, kas paredzēta braucienam gan ar vilcienu, gan autobusu.

Vienoto biļeti pasažieri var iegādāties AS "Pasažieru vilciens" biļešu kasēs, pie konduktora vai autobusa vadītāja. Savukārt vienoto abonementa biļeti iespējams iegādāties AS "Pasažieru vilciens" biļešu kasēs.

01.2018.

Lūdzu, uzgaidiet