E-biļešu pārdošana šeit ir pārtraukta. Nopirktās izmanto! Jaunas pērc lietotnē Vivi Latvija vai www.vivi.lv

Jūs atrodaties šeit:

Braucat šurpu, braucat turpu, visu pušu līgotāji!

Braucat šurpu, braucat šurpu, viņas puses līgotāji! Gaiša, gaiša Jāņu nakts pār visāmi naksniņāmi – te satumsa, te uzausa pie Jānīša uguntiņas.

Vasaras saulgriežus var dēvēt par Dieva dēla Jāņa un Saules meitas kāzām, Debesu tēva un Zemes mātes kāzām. Lai ko šie tēli simbolizē, šajā laikā notiek divu pretēju dzimumu satikšanās ar ideju par auglību un ražību.

Vērojot saules gaitu debesīs, var pamanīt, ka katru dienu tā noriet pie apvāršņa, bet mazliet citā vietā, un tieši saulgriežos tā ir aizgājusi vistālāk.

Lai uz cik tālu punktu jūs aizdosieties svinēt šos gadskārtu svētkus, mēs jūs aizvedīsim gan turp, gan atpakaļ!

Svētku laikā paredzētas šādas izmaiņas vilcienu kustības sarakstos:

  • Naktī no 23. uz 24. jūniju pasākuma “Līgo nakts Jūrmalā” apmeklētāju ērtībām norīkojam papildu vilcienus maršrutā Rīga-Sloka-Rīga. Līgo nakts pasākumi Jūrmalā norisināsies gan Dzintaru pludmalē, gan Mellužu estrādē, un naktī norīkotie vilcieni pa ceļam uz Rīgu apstāsies visās pieturās. Pēc pusnakts ir norīkoti divi vilcieni no Rīgas līdz Slokai - plkst. 0.52 un plkst. 3.02. Savukārt no Slokas uz Rīgas vilcieni aties plkst. 1.57 un plkst. 4.04. 
  • Jūrmalas virzienā arī pa dienu 22., 23. un 24. jūnijā tiek norīkoti papildu vilcieni. No Rīgas uz Dubultiem pasažieri varēs nokļūt ar pieciem papildu vilcieniem, tāpat arī no Dubultiem uz Rīgu kursēs pieci papildu vilcieni.
  • Vēršam pasažieru uzmanību, ka vilcieni no Liepājas un Madonas, kas pēc ierastā grafika uz Rīgu dodas svētdienās, ir pārcelti uz pirmdienu un kursēs Jāņu dienā, 24. jūnijā. 

Apskatīt vilcienu kustības grafiku un ērti iegādāties biļetes iespējams šeit.

Lūdzu, uzgaidiet