E-biļešu pārdošana šeit ir pārtraukta. Nopirktās izmanto! Jaunas pērc lietotnē Vivi Latvija vai www.vivi.lv

Jūs atrodaties šeit:

E-biļetes var iegādāties arī 3+ ģimeņu locekļi

Lai padarītu e-biļešu iegādi pasažieriem vēl ērtāku un pieejamāku, mūsu mājaslapā un mobilajā lietotnē ir veikti uzlabojumi, un tagad elektroniski vilcienu biļetes ar atlaidi var iegādāties arī 3+ ģimeņu locekļi. 

Daudzbērnu ģimeņu locekļiem, iegādājoties vilciena e-biļeti, ir jāizvēlas konkrētajam braucējam piešķirtā atlaide 50% vai 90% apmērā. Šiem pasažieriem ir jāņem vērā, ka, uzrādot iegādāto e-biļeti vilciena konduktoram kontrolierim, būs jāuzrāda arī derīga 3+ Ģimenes karte un personu apliecinošs dokuments vai skolēna/studenta apliecība. Ja atlaidi pamatojošos dokumentus pasažieris uzrādīt nevarēs, viņam būs jāiegādājas jauna vilciena biļete par pilnu cenu. 

Vienlaikus ir veiktas izmaiņas arī e-biļetes dizainā, lai tā būtu ērtāk lietojama gan pasažierim, gan vilciena konduktoram kontrolierim.  

Atgādinām, ka visi daudzbērnu ģimeņu locekļi saņem 50% atlaidi biļetēm vienam braucienam, bet daudzbērnu ģimeņu skolēni un studenti, kuri nav vecāki par 24 gadiem, biļetes vienam braucienam var iegādāties ar 90% lielu atlaidi.

Lūdzu, uzgaidiet