E-biļešu pārdošana šeit ir pārtraukta. Nopirktās izmanto! Jaunas pērc lietotnē Vivi Latvija vai www.vivi.lv

Jūs atrodaties šeit:

Papildu vilcieni Dziesmu svētku koncertiem Mežaparkā

30.06.2023.

Dziesmu un deju svētku nedēļā pasākumu apmeklētāju ērtībām papildus norīkojam vairākus vilcienus tieši pasākumiem Mežaparka Lielajā estrādē.

  • Gan 6., gan 9. jūlijā vilcieni atbilstoši esošajam grafikam un papildus iekļautajiem reisiem no pulksten četriem pēcpusdienā līdz koncertu sākumam maršrutā Rīga-Mangaļi kursēs ik pēc pusstundas.
  • Savukārt maršrutā Mangaļi-Rīga naktī pēc 6. jūlija Koru lielkoncerta būs 5 papildreisi no pusnakts līdz pusdiviem, bet naktī pēc 9. jūlija Noslēguma koncerta būs 5 papildreisi no vieniem līdz diviem.
  • Un Rīgā sagaidīs speciāli norīkoti vilcieni pēc pulksten diviem tālāk līdz Tukumam, Jelgavai, Aizkrauklei, Siguldai. Ap diviem naktī no Mangaļiem svētku apmeklētāji varēs nokļūt arī līdz Skultei.
  • Nākamie papildreisi naktī no 9. uz 10. jūliju ir pielāgoti Sadziedāšanās nakts nobeigumam – paredzēti 3 reisi no pulksten puspieciem līdz pieciem no rīta maršrutā Mangaļi-Rīga, kur Centrālajā stacijā būs pieejami vilcieni citos virzienos saskaņā ar regulāro grafiku.

Pilno vilcienu kustības sarakstu apskatīt un nopirkt e-biļetes var mūsu tīmekļvietnē un mobilajā lietotnē. 

Gājiens no estrādes līdz Mangaļu stacijai aizņem aptuveni 25 minūtes. Aicinām pasažierus būt uzmanīgiem, gaidot vilcienu Rīgas virzienā, jo tas tiks padots pie tā saucamā salas perona jeb starp sliedēm.

Lūdzu, uzgaidiet