E-biļešu pārdošana šeit ir pārtraukta. Nopirktās izmanto! Jaunas pērc lietotnē Vivi Latvija vai www.vivi.lv

Jūs atrodaties šeit:

Brauc darbdienas vidū ar 20% atlaidi biļetēm!

09.10.2023.

Pasaule ir kā neierobežotu iespēju lauks! Esi entuziasts ar interesi un zināšanām kādā tēmā vai jomā? Ja neesi pakārtots laika rāmjiem un tevī ir aizrautība un dedzība apgūt jaunas vietas, tad izmanto iespēju uz fotomedībām, pārgājienu, gleznošanas vai jogas nodarbību brīvā dabā, slidošanu vai putnu vērošanu aizbraukt ar vilcienu par 20% lētāk!

45 vilcienu reisos darba dienas vidū vienreizējai biļetei ir piemērota 20% atlaide.

No 2023. gada 16. oktobra līdz 2023. gada 8. decembrim darbadienās dienas vidus elektrovilcienu reisiem biļetes vienam braucienam var iegādāties ar 20% atlaidi, pērkot tās "Pasažieru vilciena" tīmekļvietnē un mobilajā lietotnē, vilciena biļešu tirdzniecības kasēs vai vilcienā pie konduktora kontroliera, ja kase ir slēgta.

Atlaide biļetēm vienam braucienam tiek piemērota:

  • 9 vilcieniem maršrutā Rīga-Skulte-Rīga;
  • 8 vilcieniem maršrutā Rīga-Aizkraukle-Rīga;
  • 10 vilcieniem maršrutā Rīga-Jelgava-Rīga;
  • 18 vilcieniem maršrutā Rīga-Tukums-Rīga.

Vilcienu kustības sarakstos pie biļešu kasēm un pieturvietu informatīvajos stendos reisi, kuriem ir piemērota atlaide, atzīmēti ar zaļas krāsas zīmi. Arī tīmekļvietnē un mobilajā lietotnē šie reisi ir atzīmēti ar 20% atlaides zīmi.

Ņem vērā! Iegādājoties e-biļeti ar 20% dienas vidus atlaidi, saņem klāt vēl 5 vai 10% atlaidi, kas piemērota visām elektroniski nopērkamajām biļetēm Jelgavas vai Aizkraukles dzelzceļa līnijā. Cena tīmekļvietnē un lietotnē tiek norādīta ar abām atlaidēm.

Gadījumā, ja nopirki biļeti ar 20% atlaidi un tomēr nolem doties reisā, kuram šī atlaide nav piemērota, tad var veikt piemaksu kasē vai vilcienā pie konduktora kontroliera. Iekāpjot vilcienā pieturā, kurā ir atvērta biļešu kase, biļete pie konduktora kontroliera maksās par 0,50 eiro dārgāk.

Lūdzu, uzgaidiet