E-biļešu pārdošana šeit ir pārtraukta. Nopirktās izmanto! Jaunas pērc lietotnē Vivi Latvija vai www.vivi.lv

Jūs atrodaties šeit:

Gastrofestivāls un rudens ražas svētki Bulduros

05.10.2023.

Laikā, kad daba krāsojas dzelteni sārtos toņos, tā vien prasās pēc tik pat košiem un visnotaļ veselīgiem gardumiem. Rudenī, godinot dabu un tās dāvātas veltes, visā Latvija tiek aktīvi rīkoti visdažādākie gadatirgi, lai ikviens varētu sarūpēt sev ko noderīgu.

Viens varen garšīgs vilciena galamērķis šai nedēļas nogalei – Bulduri! 

Gastrofestivāls "Buldurfest"

7. un 8. oktobrī no plkst. 12.00 līdz 20.00 Bulduru tirgū, Meža prospektā 36, norisināsies gastrofestivāls "Buldurfest", kurā būs iespējams nobaudīt ēdienus, ko gatavos Jūrmalas restorāni - Umi Izakaya, 36.Line restaurant, Kinza House, FTD Pizza & FACES.

Pasākumā paredzēti ne vien gardi gastronomiski pārsteigumi, bet arī  jautras izklaides bērniem.

Ieeja pasākumā – bez maksas.


Attēls: Bulduru tirgus Facebook konts

Rudens ražas svētki

Sestdien, 7. oktobrī, no plkst. 9.00 līdz 16.00 Bulduru tehnikuma parkā, Viestura ielā 6, tiks svinēti ikgadējie rudens ražas svētki.

  • Pie vairāk nekā 160 amatniekiem, zemniekiem, mājražotājiem, stādaudzētājiem un dažādu arodu pratējiem būs iespēja iegādāties daudzveidīgu produkciju.
  • Tepat arī varēs atrast īstenas retro pērles, apmeklējot vēsturisko senlietu andeli. 
  • Savukārt paraugdemonstrējumos, kuros piedalīsies Bulduru Tehnikuma pasniedzēji, tiks sniegti padomi par dārzos darāmiem darbiem, augu audzēšanu un pavairošanu rudenī.
  • Gan lieli, gan mazi ir aicināti piedalīties Ķirbja velšanas stafetē un pārbaudīt savu veiklību, spēlējot lielās koka spēles. Aktīvākie apmeklētāji arborista pavadībā varēs uzkāpt kokā un uzcelt augstāko torni no kastēm.
  • Bērniem noteikti patiks barot trusīšus vai kaziņas Mini zoo un jāt ponija mugurā. Bet acis priecēs rudens ražas izstāde, floristikas demonstrējumi un skaistais tehnikuma dendroloģiskais parks.

Ieeja pasākumā – bez maksas.


Attēls: bulduri.lv


Apskatīt vilcienu kustības grafiku un iegādāties e-biļeti iespējams šeit vai "Pasažieru vilciena" mobilajā lietotnē.

Lūdzu, uzgaidiet