E-biļešu pārdošana šeit ir pārtraukta. Nopirktās izmanto! Jaunas pērc lietotnē Vivi Latvija vai www.vivi.lv

Jūs atrodaties šeit:

Lielisks piedāvājums visiem dabas mīļotājiem!


Kopā ar Nacionālo botānisko dārzu Salaspilī turpinām sadarbības projektu, kura ietvaros botāniskā dārza viesiem uzrādot derīgu vilciena biļeti, tiek piedāvāta lieliska iespēja apmeklēt botānisko dārzu ar atlaidi!

Salaspils Nacionālais botāniskais dārzs atrodas uzreiz pie Salaspils dzelzceļa stacijas, tieši tāpēc visērtākā nokļūšana tur ir tieši ar vilcienu. Lai saņemtu atlaidi botāniskā dārza apmeklējumam ir jāuzrāda attiecīgajā datumā derīga vilciena biļete. Derīgas ir visu veidu biļetes, gan vienreizējās, gan abonementa biļetes, galvenais, lai viens no galapunktiem ir Salaspils vai abonementa biļetē norādītājā maršrutā ietilpst arī Salaspils, piemēram, abonementa biļete Ogre-Rīga.
 


Botāniskā dārza apmeklējums parasti maksā EUR 2.50, bet uzrādot derīgu vilciena biļeti, viens botāniskā dārza apmeklējums izmaksās tikai EUR 1.50.



Nacionālā botāniskā dārza apmeklējums Salaspilī varētu būt ļoti interesants vairāku iemeslu dēļ, bet kā vienu no svarīgākajiem vēlamies atzīmēt to, ka šī 2015.gada aprīlī tika atklāta pilnīgi jauna oranžērija, kurā izvietota tropu augu kolekcija. Oranžērijas kopējā platība ir 3200 m2, tajā atrodas tropu, vēsā subtropu, siltā subtropu un sukulentu zāle.


Aicinām visus dabas mīļotājus izmantot šo vienreizējo iespēju un dienu pavadīt skaisti zaļojošā dārzā!

Lūdzu, uzgaidiet