E-biļešu pārdošana šeit ir pārtraukta. Nopirktās izmanto! Jaunas pērc lietotnē Vivi Latvija vai www.vivi.lv

Jūs atrodaties šeit:

Mūsu ilggadējam darbiniekam piešķirta Latvijas Dzelzceļa Goda zīme

Šī gada 6.jūlijā AS „Pasažieru vilciens” Austrumu pasažieru apkalpošanas daļas vadītājam tika pasniegta Latvijas Dzelzceļa goda zīme.

Šo Goda zīmi pasniedza Latvijas dzelzceļa valdes priekšsēdētājs Edvīns Bērziņš un valdes loceklis, viceprezidents Ēriks Šmuksts.

Jāatzīmē, ka šai Latvijas Dzelzceļa goda zīmei ir piešķirts 246.numurs, kas liecina par to, ka visā Latvijas Dzelzceļa pastāvēšanas vēsturē tādas Goda zīmes ir piešķirtas tikai 246 cilvēkiem.

Česlavs Kondrats dzelzceļa nozarē strādā kopš 1975.gada - darbu uzsāka kā vilcienu vagonu apskatītājs-remontētājs, vēlāk strādāja vagonu depo par maiņas vecāko, pēc tam par ritošā sastāva vadošo inženieri un ilgus gadus par Daugavpils stacijas ēkas priekšnieku. Kopš AS „Pasažieru vilciens” dibināšanas Česlavs strādāja par Daugavpils pasažieru apkalpošanas iecirkņa priekšnieku, bet šobrīd par Austrumu pasažieru apkalpošanas daļas vadītāju, kas aptver visu Latgales reģionu līdz pat Rīgai.

Pašlaik Česlava tiešā vadībā strādā vairāk kā 160 darbinieki, tie ir gan biļešu kasu kasieri, gan konduktori kontrolieri, gan darbu rīkotāji, gan pasažieru ēkas dežuranti u.c.

AS „Pasažieru vilciens” valdes priekšsēdētājs A.Lubāns par Česlavu saka tā: „Česlavs no tiesas ir īsts dzelzceļnieks, ar augstu atbildības sajūtu un milzīgu darba pieredzi, kas patiešām ir pelnījis šo augsto apbalvojumu. Mums patiess prieks, ka mūsu kolektīvā ir darbinieki, kuriem šādi apbalvojumi tiek piešķirti un kuru darbu novērtē tik augstas amatpersonas kā Latvijas Dzelzceļa vadība.  Tāpat kā Česlavam arī mūsu uzņēmumam tie ir svētki!”

Darba kolēģi, kuri strādā Česlava pakļautībā raksturo viņu kā prasīgu vadītāju ar plašu zināšanu loku, pie kura var vērsties pēc padoma ne tikai jautājumos, kas saistīti ar darba procesu, bet arī personīgos jautājumos, tādējādi radot labvēlīgu atmosfēru kolektīvā un motivējot darbiniekus pēc iespējas kvalitatīvāk veikt savus darba pienākumus.

Lūdzu, uzgaidiet