E-biļešu pārdošana šeit ir pārtraukta. Nopirktās izmanto! Jaunas pērc lietotnē Vivi Latvija vai www.vivi.lv

Jūs atrodaties šeit:

Teatrālas aktivitātes 8 minūtēs vilcienā

Šī gada 20.-21. oktobrī Jūrmalā norisināsies otrais Latvijas jauniešu teātru festivāls–konkurss “Rainis un Aspazija Tev”.

Šogad festivālā piedalās teātra kolektīvi, kuru repertuārā ir ne tikai Rainis un Aspazija, bet arī citu latviešu dramaturgu darbi. Šī festivāla moto: “Es gribu spēlēt latviešu dramaturģiju”.

Festivāla ietvaros notiek dažādas teatrālas akcijas. Tai skaitā pēc festivāla atklāšanas 20. oktobrī Dubultu mākslas stacijā un objektu kustības “Raiņa un Aspazijas tikšanās Dubultu stacijā” visi kolektīvi dosies uz Jūrmalas teātri ar vilcienu pl.16.49 no Dubultu stacijas, brauciena laikā iepazīstinot pasažierus ar gaidāmajām izrādēm un deklamējot Raiņa un Aspazijas dzeju.

Izrādes runā par jauniešiem aktuāliem jautājumiem, viņiem saprotamām un svarīgām lietām, tās ir konkrētā brīža sabiedrības spogulis. Jauniešu teātri ir kā starta punkts ne tikai aktiermākslā un savas esības izpratnei, bet arī ir vieta, kur veidojas jaunie dramaturgi.

Šogad festivālā ikviens interesents bez maksas varēs noskatīties 8 izrādes, atvestas no Saldus, Jelgavas, Rundāles, Lubānas, Rīgas, un jūrmalnieku iestudētas 3 izrādes.

Ar festivāla programmu var iepazīties šeit.

Lūdzu, uzgaidiet