E-biļešu pārdošana šeit ir pārtraukta. Nopirktās izmanto! Jaunas pērc lietotnē Vivi Latvija vai www.vivi.lv

Jūs atrodaties šeit:

Ceļā dodas Ziemassvētku sveiciena vagons

Lai radītu svētku noskaņu mūsu pasažieriem, pa Latviju kursē „Pasažieru vilciena” Ziemassvētku sveiciena vagons. Īpašais vagons brauc visos elektrovilciena maršrutos, vienas dienas laikā sveiciens var sasniegt Aizkraukles, Jelgavas, tāpat Skultes un Tukuma pasažierus.

20. decembrī vilcienu pirmajā svētku reisā pavadīja AS „Pasažieru vilciens” valdes priekšsēdētājs Rodžers Jānis Grigulis un "Nacionālā botāniskā dārza" direktors Andrejs Svilāns.

Ikviens, kurš nokļuvis šajā Ziemassvētku vagonā, lai vairotu priecīgos mirkļus, ir aicināts noskaitīt dzejoli un nodziedāt dziesmu pie izgreznotās egles, iemūžināt savu sveicienu un dalīties ar to sociālajos tīklos, pievienojot atzīmi @PasazieruVilciens facebook.com un @PVilciens twitter.com.

Skaisto baltegli dāvina Nacionālais Botāniskais dārzs Salaspilī, kurā vasara mājo visu gadu – oranžērijā arī decembrī zaļo un zied silto zemju augi. Turpinot veiksmīgo sadarbību, uzrādot derīgu vilciena biļeti (vienreizējo, abonementa, elektronisko), kurā gala vai starppietura ir Salaspils, var saņemt 1 eiro atlaidi botāniskā dārza apmeklējumam.

Kad notikumos vai domās mums pārklājas tumsa, ir vajadzīga gaisma, bet to ir grūti atrast. Tad pašiem ir jākļūst par gaismas avotu, izdarot ko labu arī nepazīstamiem cilvēkiem. Katrā no mums ir lielāks ietekmes spēks, nekā varam iedomāties. Lai darītu labu, dažkārt nevajag daudz – pietiek ar pasniegtu roku, pateiktu sirsnīgu vārdu, ieteiktu noderīgu padomu. Dodot paši kļūstam labāki un laimīgāki.

Ne tikai šajos Ziemassvētkos, bet arī visu nākamo gadu kopā ar jums dosimies pie mīļajiem, lai būtu vairāk priecīgu sastapšanos.

Lūdzu, uzgaidiet