E-biļešu pārdošana šeit ir pārtraukta. Nopirktās izmanto! Jaunas pērc lietotnē Vivi Latvija vai www.vivi.lv

Jūs atrodaties šeit:

2. martā uz Siguldu dosies Veselības ekspresis

Piektdien, 2. martā, plkst.12.30 no Rīgas uz Siguldu dosies Veselības ekspresis veltīts sirds veselības tēmai!

RSU un RSU Sarkanā krusta koledžas medicīnas studenti pasažieriem piedāvās veikt kardiogrammu, mērīt asinsspiedienu, noteikt skābekļa daudzumu asinīs u.c. Tāpat arī pasažieriem būs iespēja saņemt Veselības centru apvienības uztura speciālistes Marinas Kaplānes un Mēness aptieka farmaceita konsultācijas.

Latvijā vēl joprojām mirstība no sirds un asinsvadu saslimšanām ir ļoti augsta. Līdztekus iedzimtiem faktoriem, saslimšanu ar sirds slimībām visbiežāk ietekmē arī dzīvesveida paradumi – neveselīgs uzturs, mazkustīgs dzīvesveids un aizraušanās ar kaitīgiem ieradumiem. “Lai sekotu līdzi savai sirds veselībai, svarīgi ir zināt dažus būtiskus veselības rādītājus – kāds ir asinsspiediens, pulss, holesterīna līmenis, ķermeņa masas indekss. Tāpēc arī aicināsim pasažierus bez maksas veikt šīs pārbaudes un mudināsim griezties pie speciālista, ja ir novirzes no normas”, stāsta RSU Sarkanā Krusta medicīnas koledžas students Roberts Trencis.

„Veselības ekspreši” mūsu pasažieru vidū guvuši lielu atsaucību. Mūsu klienti novērtē vilciena priekšrocību – ceļā pavadīto laiku veltīt sev, piemēram, strādājot vai mācoties, lasot vai sērfojot internetā. Esam priecīgi, ka pasažieriem spējam sniegt iespēju arī saņemt katra veselībai saistošus ieteikumus un padomus,” stāsta AS „Pasažieru vilciens” valdes priekšsēdētājs Rodžers Jānis Grigulis.

RSU Veselības ekspresis dosies šādos reisos:

  • Vilciens Nr.842 Rīga (12:30) - Sigulda (13:44);
  • Vilciens Nr.841 Sigulda (14:00) - Rīga (15:13).

RSU Veselības ekspreša reisu informatīvi atbalsta Slimību profilakses un kontroles centrs.

03.2018.

Lūdzu, uzgaidiet