E-biļešu pārdošana šeit ir pārtraukta. Nopirktās izmanto! Jaunas pērc lietotnē Vivi Latvija vai www.vivi.lv

Jūs atrodaties šeit:

Talkojam Nacionālajā botāniskajā dārzā

Sestdienas rītā, kas solīja skaidru, bet vējainu laiku, vairāk nekā 60 mūsu darbinieku dažādās Latvijas vietās kāpa vilcienā un devās uz Salaspili, lai palīdzētu vienam no sadarbības partneriem, Nacionālajam botāniskajam dārzam, sakopt daļu no 136 ha lielās teritorijas.

Darba pietika ikvienam – grābām pērnās lapas un kritalas, atziemojām rozes, rakām dobes un arī upeņkrūmus. Lai paveiktu mums uzticētos darbus, izmantojām gan grābekļus, gan slotas, gan lāpstas, gan ķerras, gan maisus un spaiņus. Kā atzina botāniskā dārza darbinieki, vairāku stundu laikā ar savu lielo komandu un entuziasmu paveicām darbu, kas citus gadus botāniskā dārza darbiniekiem prasa mēnesi, tāpēc gandarīti bija visi.

Atgādinām, ka joprojām turpinās mūsu kopīgā draudzīgā akcija “Iekāp vilcienā – izkāp botāniskajā dārzā”, kuras laikā, uzrādot derīgu vilciena biļeti (derīgas gan vienreizējās, gan abonementa, gan elektroniskās biļetes), kurā viens no galamērķiem ir Salaspils vai biļetē norādītajā zonā ietilpst Salaspils, var iegūt viena eiro atlaidi ieejai botāniskajā dārzā un ieraudzīt gan mūsu veikumu, gan ziedošos cīrulīšus, kam par godu jau šo sestdien 28. aprīlī notiek šogad pirmais stādu gadatirgus “Cīruļu diena”.

04.2018. 

Lūdzu, uzgaidiet