E-biļešu pārdošana šeit ir pārtraukta. Nopirktās izmanto! Jaunas pērc lietotnē Vivi Latvija vai www.vivi.lv

Jūs atrodaties šeit:

Īpaši vilcieni no Cēsīm festivāla LAMPA apmeklētājiem

29. - 30. jūnijā Cēsu pils parkā jau ceturto reizi norisināsies Sarunu festivāls LAMPA, un AS “Pasažieru vilciens” ir papildinājusi vilcienu kustības sarakstu ar reisiem gan divu festivāla dienu noslēgumā, gan vienas dienas rītā.

Šogad LAMPA mirdzēs īpaši spoži – programmā paredzēti vairāk nekā 270 pasākumi par visdažādākajām tēmām latviešu, krievu un angļu valodā. Ikviens ir aicināts nodoties sarunām par uzticēšanos un citām Latvijai un pasaulei nozīmīgām tēmām, vēlēšanu gaidās aci pret aci tikties ar politisko partiju līderiem, iesaistīties praktiskās darbnīcās un mākslinieciskās performancēs, kā arī ļauties daudziem citiem piedzīvojumiem. Ieeja festivālā ir bez maksas.

Pasākuma apmeklētāju ērtībām norīkojam īpašus vilcienus, kas 29. un 30. jūnija pašā vakarā festivāla dalībniekus no Cēsīm nogādās Rīgā un sestdienas rītā aizvedīs no Rīgas uz Cēsīm.

No Rīgas stacijas 30. jūnijā vilciens aties plkst. 8:25 un Cēsīs ienāks plkst. 9:52.

No Cēsu stacijas 29. un 30. jūnijā vilciens aties plkst. 23:50 un Rīgā ienāks plkst.1:38. Pirms vilciena atiešanas Cēsu stacijā no pl.22:30 tiks atvērta biļešu tirdzniecības kase.

Apskatīt vilcienu kustības grafiku un iegādāties biļetes iespējams gan mūsu mājaslapā, gan mobilajā lietotnē.

Sarunu festivāla LAMPA apmeklētājus aicinām braukt vilcienā gan turpceļā, noskaņojoties festivālam, gan atpakaļceļā, turpinot sarunas vilcienā.

Plašāka informācija par pasākuma norisi atrodama šeit.

Lampa – no prātīgām sarunām līdz neprātīgiem piedzīvojumiem!

06.2018.

Lūdzu, uzgaidiet