E-biļešu pārdošana šeit ir pārtraukta. Nopirktās izmanto! Jaunas pērc lietotnē Vivi Latvija vai www.vivi.lv

Jūs atrodaties šeit:

Bezmaksas braucieni Dziesmu un deju svētku dalībniekiem

28.06.2018.

Aicinām XXVI Vispārējo latviešu Dziesmu un XVI Deju svētku dalībniekus izmantot iespēju no 2018. gada 30. jūnija līdz 9. jūlijam bez maksas braukt vilcienā Rīgā un Pierīgā, A un B zonā jebkurā virzienā. 

Bezmaksas braukšanas biļeti Svētku dalībnieki varēs saņemt visās mūsu biļešu tirdzniecības kasēs vai vilcienā pie konduktora kontroliera, uzrādot Svētku dalībnieka karti. 

Gadījumos, ja Svētku dalībnieks vēlas vilcienā doties tālāk par A un B zonu, tiks piemērota braukšanas maksa tikai par braucienu ārpus šīm zonām. 

AS “Pasažieru vilciens” valdes locekle I. Vagele:

“Mēs “Pasažieru vilcienā” apzināmies Vispārējo latviešu Dziesmu un Deju svētku tradīcijas unikālo Latvijas kultūras izpausmi un tās dziļi simbolisko vērtību, tādēļ esam patiesi pagodināti būt šo Svētku sadarbības partneris. “Pasažieru vilciena” sadarbība ar nodibinājumu „Svētku fonds” paredz, ka Svētku dalībniekiem būs iespēja bez maksas braukt vilcienā visu Svētku norises laiku Rīgā un Pierīgā. “Pasažieru vilciens” vēlas izteikt savu pateicību visiem Svētku dalībniekam, kuri ir ieguldījuši savu darbu, ziedojuši laiku un ielikuši sirdi, lai Dziesmu un Deju svētku tradīciju saglabātu un tā būtu dzīva arī nākamajās paaudzēs.” 

Braucam kopā no visas sirds!

07.2018.

Lūdzu, uzgaidiet