E-biļešu pārdošana šeit ir pārtraukta. Nopirktās izmanto! Jaunas pērc lietotnē Vivi Latvija vai www.vivi.lv

Jūs atrodaties šeit:

PAPILDINĀTA: Ģitāra ir atgriezta saimniekam! Meklējam īpašnieku vilcienā atstātajai ģitāraiA

Papildināts 25.07.18:

Vakar pēc publikācijas sociālajos tīklos īpašnieks atradās!

Dmitrijs detalizēti aprakstīja ģitāru un lietas, kas atradās ģitāras somā. Dzirdot pārliecību, ar kādu viņš runāja par savu instrumentu, uzreiz tapa skaidrs - tas ir ģitāras īpašnieks.

Šodien, 25. jūlijā, kad Dmitrijs ieradās ģitārai pakaļ, viņam līdzi bija vēl viena ģitāra, ar kuru viņš devās muzicēt uz koncertu Kurzemē.

Dmitrijs savām ikdienas gaitām regulāri izmanto sabiedrisko transportu, īpaši braucot uz un no dažādiem pasākumiem un koncertiem.

Atbildot uz jautājumu, kādēļ viņš nav meklējis nozaudēto īpašumu, viņš skaidro, ka viņam pat prātā nav ienācis, ka ģitāra varētu atrasties, kur nu vēl tikt atgriezta viņam.

Paldies visiem, kas dalījās ar ierakstu sociālajos tīklos, paldies plašsaziņas līdzekļiem, kas pieminēja šo faktu!

Kopīgiem spēkiem mēs to izdarījām!

1. jūlijā - pašā Dziesmu un Deju svētku ieskaņā - vilcienā atradām ģitāru!

Pieļaujam domu, ka tas varētu būt kāds no svētku dalībniekiem, kas svētku kņadā to aizmirsis...

Diemžēl īpašnieks pie mums joprojām nav vērsies - iespējams, ka īpašnieks domās no savas ģitāras jau atvadījies, tomēr vēlamies uzsvērt, ka vilcienos ik dienas tiek aizmirstas daudz un dažādas mantas, tādēļ aicinām pasažierus neatmest cerības un tās uzmeklēt, zvanot uz mūsu Klientu apkalpošanas centru 67232135.

Ja esi nozaudētās ģitāras īpašnieks (spēsi nosaukt vilcienu, kurā to atstāji, kā arī aprakstīt skanīgo insturmentu), lūdzam zvanīt pa tālr. uz 25964716.

07.2018.

Lūdzu, uzgaidiet