E-biļešu pārdošana šeit ir pārtraukta. Nopirktās izmanto! Jaunas pērc lietotnē Vivi Latvija vai www.vivi.lv

Jūs atrodaties šeit:

Laiks vasarai Jūrmalā! Kūrorta svētkus svin 25. maijā

2019.

25. maijā vasaras galvaspilsētā Jūrmalā visas dienas garumā tiks svinēts kūrorta vasaras sākums. Jūrmala aicina piedzīvot lielāko Saldējuma festivālu Latvijā, iedvesmoties no pasaulē labākajiem ielu dejotājiem “Ghetto Dance”, izbaudīt street food gardēžu maltītes, atpūsties pludmalē, klausoties “Ewert and The Two Dragons”, “Bermudu divstūri”, hiphopa mākslinieka anša un citu mūziķu un grupu koncertus. Svētki noslēgsies pludmalē ar leģendārās rokmūziķes Sūzijas Kvatro un Latvijas rokgrupas “Pērkons” uzstāšanos.

Vakara noslēgumā – svētku uguņošana Majoru pludmalē.

Svētku apmeklētāju un pasažieru ērtībām dienas laikā Jūrmalas virzienā norīkojam vairāk nekā 10 papildu vilcienus, tai skaitā vēlos reisus:

  • Nr.6358 Majori (23.24) – Rīga (23.55)
  • Nr.6360 Majori (0.16) – Rīga (0.46)

Dzintaru pludmalē lielie un mazie kārumnieki par ļoti saldām cenām varēs baudīt saldējumus, desertus un kokteiļus. Pasākuma viesiem būs iespēja nogaršot arī jauno “Jūrmalas saldējumu”, kas šovasar būs ekskluzīvi nopērkams tikai Jūrmalā. 

Kūrortpilsētas svētkos notiks arī festivāls “Street food Jūrmala”, kurā vienkopus varēs nobaudīt gardākās ielu ēdiena maltītes. Festivāls notiks divās vietās – pie Dzintaru koncertzāles un Majoru stāvlaukuma. Majoros svētku apmeklētājus izklaidēs arī populāri Latvijas dīdžeji: Roberts Gobziņš, Mixmaster AG un Toms Grēviņš.  

Viena no svētku skaistākajām tradīcijām, kas atklāj kūrorta vasaras sākumu, ir svētku gājiens. Tajā apvienojas tūkstošiem visu paaudžu jūrmalnieki, pilsētas uzņēmumi, organizācijas, kā arī radošie un sporta kolektīvi. Atraktīvākais gājiena dalībnieku kolektīvs saņems tēlnieces Olgas Šilovas darināto ceļojošo Jūrmalas pilsētas kausu.

Visas dienas garumā dažādas aktivitātes paredzētas Dzintaru un Majoru pludmalē. Uz lielās skatuves Majoru pludmalē uzstāsies enerģiskais dejotājs no Kubas Angel Zaldivar Ramirez. Tāpat būs iespēja apgūt biodejas, iepazīt zumbas ritmus un sirsnīgi izsmieties smieklu jogas laikā. Kendamas darbnīcā jaunieši un bērni varēs pilnveidot prasmes kendamas spēlē.

Jomas ielā uzstāsies cirka studijas akrobātes, burvju mākslinieks, iluzionists Valdemārs Weiss izklaidēs ar dažādiem trikiem, kas ietver roku veiklību, domu lasīšanu un pat maģiju. 

Dzintaru mežaparkā ģimenes ar bērniem varēs izmēģināt minigolfu, kornholu un citas lielās spēles, radoši izpausties tetovējumu darbnīcā, kā arī piedalīties “Avārijas brigādes” atrakcijās. 

Visos Jūrmalas Kūrorta svētku pasākumos ieeja ir bez maksas.

Ar plašāku informāciju par svētku norisi un programmu varat iepazīties šeit.
 

Lūdzu, uzgaidiet