E-biļešu pārdošana šeit ir pārtraukta. Nopirktās izmanto! Jaunas pērc lietotnē Vivi Latvija vai www.vivi.lv

Jūs atrodaties šeit:

Uz Salaspils svētkiem ar vilcienu

Salaspils novada svētki šogad noritēs deviņu dienu garumā, no 25.maija līdz 2. jūnijam priecējot gan salaspiliešus, gan pilsētas viesus. Svētku galvenajā dienā, 1. jūnija vakarā, Nacionālajā Botāniskajā dārzā uzstāsies Triānas Parks, The Sound Poets, Da Gamba, Gacho un Ralfs Eilands, bet 2. jūnijā Oranžērijā svētki noslēgsies ar koncertprogrammu Ziedonis.Lācis.Sievietes. 

Salaspilī ērti var nokļūt ar vilcienu, tāpēc svētku apmeklētājus aicinām izmantot šo transporta veidu, turklāt braucienu vilcienā Salaspils novada dome padarīs vēl patīkamāku – iekārtojot īpašu dzejas vagonu ar burvīgiem priekšnesumiem šādos reisos uz Salaspili:

  • 31. maijā pl.18.30 no Rīgas
  • 1. jūnijā pl.18.30 no Rīgas
  • 2. jūnijā pl.14.35 no Rīgas

Salaspils viesiem ir sarūpēta plaša svētku programma.

31. maijā plkst. 20.00 Rīgavas Mūzikas un mākslas dārzā viesosies Latvijas Radio Bigbends un Goran Gora. Izskanēs īpaši Salaspilij veidotā programma “Mosties”, kuras pirmatskaņojums notika simtgades pasākumu ietvaros 2018. gada 16. novembrī. 

Svētku galvenā koncerta programma sāksies plkst. 20.00 Nacionālajā botāniskajā dārzā. Uz lielās skatuves kāps Triānas parks un Agnese Rakovska, grupa The Sound Poets, Da Gamba, pirms salūta rībinās Pulse Effect, bet pēc pusnakts programmu turpinās Gacho un Ralfs Eilands ar grupu. Nenogurdināmos līdz plkst. 2.00 izdancinās DJ Artūrs Mednis. 

1.jūnija programmu atklās mazie un lielie Salaspils Zīriņu velokrosa dalībnieki Nacionālajā botāniskajā dārzā. Plkst. 14.00 Salaspils sporta nama stadionā noritēs īpašs veltījums Baltijas ceļa 30. gadadienai – “Salaspils sadodas rokās Latvijai”, kam sekos svētku gājiens. Diena noslēgsies ar dažādiem priekšnesumiem.

2. jūnijā plkst. 16.00 Salaspils novada svētku noslēgumā botāniskā dārza oranžērijā būs tikšanās ar Rēziju Kalniņu, Ilzi Ķuzuli – Skrastiņu, Aiju Andrejevu, Aiju Vītoliņu, Jolantu Strikaiti. Kārļa Lāča un mūziķu pavadījumā izskanēs skaņdarbi no programmas “Ziedonis.Lācis.Sievietes” ar Imanta Ziedoņa dzeju.

Rīgavas Mūzikas un mākslas dārzs tiks pārvērsts bērnu pasaku valstībā ar rotaļām, aktivitātēm un īpašiem uzdevumiem pašiem jaunākajiem salaspiliešiem un viņu viesiem. Jauniešiem būs iespēja mēroties spēkiem strītbola vai galda tenisa turnīrā, šaut ar loku vai izaicināt savu līdzsvara sajūtu uz dēļa. 

Visa informācija par svētku norisi: www.salaspilskultura.lv/novadasvetki 

Lūdzu, uzgaidiet