E-biļešu pārdošana šeit ir pārtraukta. Nopirktās izmanto! Jaunas pērc lietotnē Vivi Latvija vai www.vivi.lv

Jūs atrodaties šeit:

Ar vilcienu pie ledus supervaroņiem Jelgavā

05.02.2020.

No 7. līdz 9. februārim Jelgavā septiņu valstu mākslinieku darbos atdzīvosies ledus supervaroņi.

Sapnis par superspējām, jaunu varoņu veidošanās, varonība mūsu ikdienas dzīvē un vēstures lapās – nepilnas nedēļas laikā, 30 tēlniekiem no 7 valstīm radot 45 konkursa skulptūras, ledus mākslas darbos tiks iedzīvināta 2020. gada festivāla tēma “Supervaroņi”.

Starptautisko ledus skulptūru festivālu rīko Jelgavas pilsēta un iestāde “Kultūra”. 

Apmeklētāji Jelgavā iepazīt dažādus supervaroņus aicināti Pasta salā, J. Čakstes bulvārī un pirmo reizi Brīvdabas koncertzālē “Mītava”.  Jau tradicionāli konkursa skulptūras papildinās lielformātā ledus objekti un paraugdemonstrējumu šovi.

Visas trīs festivāla dienas pavadīs plaša kultūras programma visai ģimenei – dienas pirmajā pusē izrādes un rotaļas bērniem, bet jau vakarā uz skatuves kāps tādi Latvijā iemīļoti mūziķi kā “Astro‘n’out”, Ralfs Eilands, “Singapūras Satīns” un citi.

Nokļūšanai uz pasākumu aicinām izmantot sliežu transportu. Maršrutā Rīga-Jelgava ik dienu tiek nodrošināta regulāra vilcienu satiksme, un festivālu apmeklējošie pasažieri ērti tiks nogādāti šīs līnijas vēlamajā galamērķī. Aplūkot vilcienu kustības sarakstu un iegādāties biļeti varat mūsu mobilajā lietotnē, mājaslapā vai kasē.

Atgādinām, ka, pērkot e-biļeti, ietaupīsiet līdz 10% no drukātās biļetes cenas!

Plašāka informācija par festivālu atrodama šeit.

Lūdzu, uzgaidiet