E-biļešu pārdošana šeit ir pārtraukta. Nopirktās izmanto! Jaunas pērc lietotnē Vivi Latvija vai www.vivi.lv

Jūs atrodaties šeit:

13. decembrī spēkā stājies ziemas sezonas vilcienu kustības grafiks

4.12.2020.

Plānojot braucienus vilcienā, lūdzam ņemt vērā, ka no šī gada 13. decembra līdz nākamā gada pavasarim spēkā ir jauns vilcienu kustības grafiks.

Ziemas sezonas grafikā nav paredzētas būtiskas izmaiņas, tomēr pirms došanās nepieciešamajā virzienā pārbaudiet vilcienu atiešanas laikus, kas no ierastā var atšķirties par pāris minūtēm.

Vilcienu kustības saraksts ir papildināts ar jaunu galapunktu - Krāslava.

No 13. decembra vilciena maršruts līdz Krāslavai tiek pagarināts šādiem reisiem:

  • Nr.704 Rīga (16.19) – Daugavpils (19.02.) maršruts tiek pagarināts līdz stacijai Krāslava (19.37);
  • Nr.703 Daugavpils (6.22) – Rīga (9.00) noteikta sākuma stacija Krāslava (5.48).

Starp Krāslavas autoostu un vilciena staciju kursēs pasažieru autobuss, uz kuru būs iespējams iegādāties  arī vienoto vilciena un autobusa pasažiera biļeti un bagāžas biļeti. Pasažieriem, kuri dosies no Krāslavas, vilciena 2. vagonā būs rezervētas sēdvietas, un biļeti Rīgas virzienā varēs iegādāties gan vilcienā pie konduktora kontroliera, gan Krāslavas autoostā pie "Daugavpils autobusu parka" autobusa šofera. Abos virzienos nemainās esošo vilcienu izpildes laiki posmā Rīga – Daugavpils – Rīga.

Kā allaž, Rīgas un citās lielākajās dzelzceļa stacijās būs iespējams arī paņemt drukātu kabatas formāta vilcienu kustības sarakstu.

Mājaslapā un mobilajā lietotnē publicētais vilcienu kustības saraksts, kas redzams 10 dienas iepriekš, jau ietver šīs izmaiņas.*

Atgādinām! Pirms katra brauciena vilcienā lūdzam izvērtēt pārvietošanās nepieciešamību, ņemot vērā epidemioloģisko situāciju valstī. Tāpat veselības drošības nolūkā vilcienā visu brauciena laiku ir jālieto mutes un deguna aizsegs, kā arī jāaizņem nemarķētās sēdvietas.

*Aicinām regulāri sekot līdzi aktuālajam vilcienu kustības sarakstam sakarā ar iespējamām operatīvām izmaiņām.

Lūdzu, uzgaidiet