E-biļešu pārdošana šeit ir pārtraukta. Nopirktās izmanto! Jaunas pērc lietotnē Vivi Latvija vai www.vivi.lv

Jūs atrodaties šeit:

Mūsu vilcieni - jūsu īpašais reiss un reklāma

26.04.2021.

Piedāvājam iespēju doties jūsu pasūtītā īpašā vilciena reisā

Ja plānojat darba kolektīva kopīgu braucienu vai jānogādā klienti vai sadarbības partneri uz konferenci, vai padomā ir kāds reprezentācijas vai saliedēšanas pasākums, tad izvēlieties maršrutu un laiku, izsakiet mums savas vēlmes, saskaņosim iespējas, un dodieties aizraujošā piedzīvojumā ārpus ikdienas vilcienu kustības grafika!

Ieskatam daži piemēri, ar kādām izmaksām jārēķinās, jo norīkot vilcienu ar apkalpi un klienta noteiktām pieturvietām prasa zināmus resursus. Piemēram, brauciens 4 vagonu elektrovilcienā Rīga-Aizkraukle jums izmaksās aptuveni 1700 eiro, ja dosieties no Rīgas uz Jelgavu un atpakaļ uz Rīgu, tad brauciena cena 4 vagonu elektrovilcienā būs aptuveni 1300 eiro, savukārt aizdoties no Rīgas līdz Cēsīm 3 vagonu dīzeļvilcienā var izmaksāt aptuveni 1800 eiro (cenas norādītas bez PVN).

Ņemiet vērā, ka komercreisa organizēšana aizņem 1,5-2 mēnešus. Reisu aicinām plānot sestdienā vai ārpus maksimumstundām darbadienās. Ir iespēja savienot maršrutus divās līnijās, neiebraucot Rīgā.

Vairāk par komercreisiem un vilcienu norīkošanas nosacījumiem, kā arī iespējām brauciena laikā varat uzzināt, sūtot pieprasījumu e-pastā.

Foto: Šerloka Holmsa dzimšanas dienas svinības 2019. gadā, PR Līnija

Reklāma vilcienā - tas ir efektīvs veids, kā sasniegt daudzskaitlīgu un lielas vecuma amplitūdas auditoriju

Tie var būt dažādi drukātie materiāli: plakāti, bagāžas plauktu piekariņi, uzlīmes uz vagona griestiem, logiem, durvīm vai grīdas. Iespējams arī organizēt reklāmas akcijas – prezentācijas, degustācijas, reklāmas materiālu izdalīšanu vilcienos.

Drukātā reklāma vilcienā tiks pamanīta, jo vilciena pasažieru aptaujā esam noskaidrojuši, ka trešdaļa pasažieru brauciena laikā vēro citus pasažierus un apkārt notiekošo.

Ja jums ir produkts vai pakalpojums, tad mums ir vilcieni!

Par reklāmas veidiem, izvietošanas vilcienos nosacījumiem, kārtību, vietu un montāžas cenām (spēkā līdz 31.12.2021.), pieejamo vietu skaitu un periodiem, kā arī vilcienu, reisu, pasažieru skaitu un paradumiem uzzināsiet, sūtot pieprasījumu e-pastā.

Lūdzu, uzgaidiet