E-biļešu pārdošana šeit ir pārtraukta. Nopirktās izmanto! Jaunas pērc lietotnē Vivi Latvija vai www.vivi.lv

Jūs atrodaties šeit:

Slēgts Klientu apkalpošanas centrs Rīgā

21.10.2021.

Saistībā ar stingrākiem vīrusa infekcijas Covid-19 izplatības ierobežojumiem no 2021. gada 21. oktobra līdz 2022. gada 4. janvārim ir slēgts AS "Pasažieru vilciens" Klientu apkalpošanas centrs Rīgā, dzelzceļa stacijā.

Informatīvais pakalpojums par vilcienu satiksmi tiks nodrošināts pa tālruni 67232135 katru dienu no pl.7.00 līdz 19.00 un e-pastā ipunkts@pv.lv

Tāpat saistībā ar ārkārtējās situācijas izsludināšanu valstī, lai mazinātu saskarsmi ar cilvēkiem un naudu, aicinām drukātas vilciena biļetes vietā iegādāties e-biļeti.

Vilcieni kursē atbilstoši aktuālajam grafikam. Tomēr lūdzam pasažierus izvērtēt katru nepieciešamību kaut kur doties komandantstundas laikā un būt sagatavotiem pēc pieprasījuma uzrādīt apliecinājumu.

Joprojām darbojas visi līdzšinējie nosacījumi, pārvietojoties vilcienā, – visu brauciena laiku lietot mutes un deguna aizsegu, ieņemt vietu pēc iespējas izklaidus (pieļaujamais pasažieru skaits vagonā ir norādīts uz salona durvīm). Tāpat ir spēkā visas noteiktās biļešu atlaides.

Veselību ikvienam!

Lūdzu, uzgaidiet