E-biļešu pārdošana šeit ir pārtraukta. Nopirktās izmanto! Jaunas pērc lietotnē Vivi Latvija vai www.vivi.lv

Jūs atrodaties šeit:

Sveicam Latvijas dzimšanas dienā!

15.11.2021.

Ticēt savam spēkam: es varu uz sevi paļauties

Sveicam vilciena pasažierus Latvijas 103. un “Pasažieru vilciena” 20. dzimšanas dienā!

Šogad, kad kopā ar visu Eiropu svinam Eiropas Dzelzceļa gadu, novembrī esam sagaidījuši arī AS “Pasažieru vilciens” 20. gadadienu. Uzņēmumā šobrīd esam mazliet vairāk par 1000 darbiniekiem, kuri šajos īpašajos epidemioloģiskajos apstākļos ik dienas rūpējas, lai pasažieri vēlamajā galamērķī nokļūtu aizvien ātri, droši un patīkami. Lai arī, strādājot 144 profesijās un amatos, esam ļoti dažādi, tomēr mūs vieno patriotisms un mīlestība pret vilcieniem, un ticam, ka tādi ir arī mūsu uzticamie braucēji.

Būt atvērtam: es klausos citos un runāju tā, lai mani saprot

18. un 19. novembrī vilcieni kursē brīvdienu režīmā, tāpēc aicinām ieskatīties sarakstā, pirms doties uz vilcienu! Elektroniskais vilcienu kustības saraksts jau ietver visas aktuālās izmaiņas.

Šogad novembra un decembra svētkos kopā ar lieliskiem sadarbības partneriem IKEA esam sarūpējuši gaismas laternām zvaigznes formā izgreznotu elektrovilciena sastāvu, un tieši 18. novembrī ikvienam uzticīgajam vilciena izmantotājam ir iespēja nejauši iekļūt šajā īpašajā vilcienā un iegūt gaišu noskaņojumu.

Būt uzticīgam sev: man ir tiesības tādam būt

18. novembrī ģimenes, uzrādot 3+ karti vai Goda ģimenes apliecību un personu apliecinošu dokumentu, visos vilcienos drīkst braukt bez maksas.

Šogad braukšanas maksas atvieglojumu saņēmēju kategorijai ar Latvijas Goda ģimenes apliecību “3+ Ģimenes karte” ir pievienojusies jauna kategorija - ar “Goda ģimene” apliecību personām, kuru ģimenēs ir audžubērni un bērni ar invaliditāti.

Lūdzu, uzgaidiet