E-biļešu pārdošana šeit ir pārtraukta. Nopirktās izmanto! Jaunas pērc lietotnē Vivi Latvija vai www.vivi.lv

Jūs atrodaties šeit:

Skolēnu grupām 50% atlaide braucienam uz Enerģētikas muzeju Ķegumā

11.01.2023.

Atbalstot izglītību un zinātkāri, AS "Latvenergo" un AS "Pasažieru vilciens" pēc divu gadu pārtraukuma turpina sadarbības projektu "Ar vilcienu uz Enerģētikas muzeju Ķegumā!". Līdz šī mācību gada beigām AS "Pasažieru vilciens" nodrošina 50% atlaidi pilnas cenas vilciena biļetēm vienā virzienā vai divos virzienos no jebkuras dzelzceļa stacijas uz Ķegumu (vilciena pietura "Ķegums") un atpakaļ izglītības iestāžu audzēkņu grupām (skolēniem, studentiem) un pavadošajām personām (skolotājiem, pasniedzējiem un citām grupu pavadošajām personām), lai apmeklētu Enerģētikas muzeju. 

Sadarbības projekta laikā Enerģētikas muzejs apmeklētāju grupām piedāvā ekskursiju ekspozīcijā gida pavadībā un dažādas izglītojošas nodarbības, tostarp "Ekspedīciju muzejā", kas ir izzinošs piedzīvojums un enerģiski kopā pavadīts laiks ar klasesbiedriem, meklējot atbildes uz jautājumiem par enerģētikas mantojumu, industrijas attīstību un enerģijas ražošanu AS "Latvenergo". Tāpat ikviens apmeklētājs, izmantojot savās viedierīcēs mobilo lietotni "Enerģētikas muzeja mobilais gids", var patstāvīgi izstaigāt muzeju un izzināt Latvijas enerģētikas vēsturi, kā arī iegūt papildinformāciju par muzeja ekspozīcijā apskatāmajiem eksponātiem. Savukārt izstādē "Elektrība dara visu" var iepazīt 20. gadsimtā mājsaimniecībās lietotās elektroierīces, kuras interesanti var salīdzināt ar šodien lietotām. 

Pieteikšanās – grupas (no 10 līdz 25 cilvēkiem) atbildīgajai personai 5 darba dienas iepriekš jāpiesaka muzeja apmeklējums, aizpildot pieteikumu elektroniski šeit

  • Informācijas precizēšanai lūgums rakstīt uz e-pasta adresi: muzejs@latvenergo.lv vai zvanīt uz tālruņa nr. 67728988 vai 20208952.

Plašāka informācija par Enerģētikas muzeju un ekspozīciju tajā pieejama šeit.

Apskatīt vilciena kustības grafiku un izvēlēties ērtāko reisu iespējams šeit vai “Pasažieru vilciena” mobilajā lietotnē.

Akcija ir spēkā no 16. janvāra līdz 21. jūnijam.

 

Lūdzu, uzgaidiet