E-biļešu pārdošana šeit ir pārtraukta. Nopirktās izmanto! Jaunas pērc lietotnē Vivi Latvija vai www.vivi.lv

Jūs atrodaties šeit:

Goda ģimenes 4. maijā vilcienos varēs braukt bez maksas

02.05.2023.

Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas dienā, 4. maijā, daudzbērnu ģimeņu locekļiem un ģimenēm, kuru aprūpē ir bērni vai pilngadīgas personas, kas nav sasniegušas 24 gadu vecumu, ar invaliditāti, visos vilcienu maršrutos būs iespēja braukt bez maksas. Bezmaksas braukšanas biļeti varēs saņemt visās AS “Pasažieru vilciens” biļešu tirdzniecības kasēs vai vilcienā pie konduktora kontroliera, uzrādot Latvijas Goda ģimenes apliecības “3+ Ģimenes karte” vai “Goda ģimene”, personu apliecinošu dokumentu (ID karti vai pasi) vai skolēna vai studenta apliecību.

Derīga “3+ Ģimenes karte” vai apliecība “Goda ģimene” un personu apliecinošs dokuments (ID karte vai pase) vai skolēna vai studenta apliecība jāuzrāda, gan iegādājoties vilciena biļeti, gan konduktoram kontrolierim brauciena laikā. 

Braukšanas maksas atvieglojumu 100% apmērā konkrētajos datumos vienreizēja brauciena biļetes pilnajai cenai nosaka Ministru kabineta 2021. gada 22. jūnija noteikumi Nr.414 "Braukšanas maksas atvieglojumu noteikumi".

Lūdzu, uzgaidiet