E-biļešu pārdošana šeit ir pārtraukta. Nopirktās izmanto! Jaunas pērc lietotnē Vivi Latvija vai www.vivi.lv

Jūs atrodaties šeit:

11. jūnijā spēkā stājas vilcienu kustības vasaras grafiks

02.06.2023.

Plānojot savas gaitas ar vilcienu, ņemiet vērā, ka 11. jūnijā spēkā stājas vasaras sezonas vilcienu kustības grafiks, kurā gaidāmas būtiskas vilcienu kustības izmaiņas Daugavpils virzienā, kā arī ir iekļauti papildu vilcieni piejūras virzienos.

Izmaiņas Daugavpils virzienā paredzētas šiem reisiem:

  • Vilciena Nr. 824 Rīga - Krustpils maršruts tiek pagarināts līdz Daugavpils stacijai, un tā atiešanas laiks no Rīgas stacijas būs plkst. 21.01
  • No 12. jūnija ir norīkots papildu reiss maršrutā Daugavpils – Rīga. Vilciens Nr. 823 no Daugavpils stacijas aties plkst. 3.25 un Rīgā ienāks plkst. 7.00
  • Vilciens Nr. 809 Līvāni (16.08) - Rīga (18.30) vasaras sezonā ir atcelts. Tas atsāks kursēt 3. septembrī.

Savukārt Siguldas dzelzceļa līnijā vilcieni, kas darbadienās kursē plkst. 19.38 no Siguldas uz Rīgu un plkst. 20.16 no Rīgas uz Siguldu, turpmāk kursēs arī svētdienās.

Tāpat izmaiņas skar lielu daļu reisu atiešanu no galapunktiem un vilcienu ceļā pavadīto laiku Jelgavas dzelzceļa līnijā. Tās ir saistītas ar VAS "Latvijas dzelzceļš" infrastruktūras modernizācijas darbiem - pasažieru platformu būvniecības un vilcienu kustības ātruma palielināšanas projektiem.

Mūsu tīmekļvietnē un mobilajā lietotnē publicētais vilcienu kustības saraksts, kas redzams 10 dienas iepriekš, jau ietver visas aktuālās izmaiņas.

Lūdzu, uzgaidiet