E-biļešu pārdošana šeit ir pārtraukta. Nopirktās izmanto! Jaunas pērc lietotnē Vivi Latvija vai www.vivi.lv

Jūs atrodaties šeit:

Īpašs piedāvājums vilciena pasažieriem ieejai Kalsnavas arborētumā

Viena no brīnišķīgām vietām, kas jums šovasar noteikti ir jāatklāj, ir “Latvijas valsts mežu” Kalsnavas arborētums. Tas ir viens no skaistākajiem Latvijas dārziem – dabas noslēpumu izzināšanas vieta, kur mierīgā gaisotnē aizvadīt dienu. Kalsnavas arborētumā iespējams iepazīt vairākus tūkstošus dažādu kokaugu no visas pasaules. Tā ir pasaule, kurā koku personībām ļauts spīdēt, atklājot savu tik dažādo dabu. LVM Kalsnavas arborētumā var sastapt burvju lazdas, tulpjukokus, parūkkokus, čūskegles, sniegpārslu kokus, korķa kokus, zīdkokus un vēl dažādus citzemju kokaugus, kas adaptējas šīs puses klimatiskajos apstākļos. Piedāvājumā ir individuālas un ģimeniskas pastaigas (bez mājdzīvniekiem), ekskursijas gida pavadībā, dendrologa konsultācijas, 25 m augsts skatu tornis, pastaigu takas, skuju koku labirints, atpūtas un pikniku vietas. Jūnijā īpaši krāšņi uzzied peonijas. To ziedēšanai par godu visu mēnesi gaidāmi īpaši pārsteigumi.

Īpašs piedāvājums vilciena pasažieriem!

Uzrādot derīgu vilciena biļeti (vienreizējās vai abonementa drukātās un elektroniskās biļetes), kurā viens no galamērķiem ir Jaunkalsnava vai biļetē norādītajā maršrutā ietilpst Jaunkalsnava, ieejai Kalsnavas arborētumā saņem 25% atlaidi pieaugušo biļetei. 

Arborētumā visērtāk nokļūt no Jaunkalsnavas dzelzceļa stacijas. Pērkot e-biļeti, viena brauciena cena ir 4.23 eiro Rīga-Jaunkalsnava, par bagāžu/velosipēdu – 1.34 eiro. Skatiet vilcienu kustības sarakstā, cik maksā vilciena biļete no citām pieturām. Vilcienu kustības grafiks “Pasažieru vilciena” mobilajā lietotnē vai mājaslapā ir redzams 10 dienas uz priekšu.

Vairāk informācijas par Kalsnavas arborētumu, darba laiku un īpašajiem piedāvājumiem skatiet šeit.

Lūdzu, uzgaidiet