E-biļešu pārdošana šeit ir pārtraukta. Nopirktās izmanto! Jaunas pērc lietotnē Vivi Latvija vai www.vivi.lv

Jūs atrodaties šeit:

Klases ekskursijā ar vilcienu uz Kalsnavu

21.04.2023.

Latvijas valsts mežu Kalsnavas arborētums aicina doties klases ekskursijā ar vilcienu. Tas būs interesants piedzīvojums vilcienā uz neparasto kokaugu dārzu, dabas izziņas un noslēpumu atklāšanas vietu Vidzemes sirdī!

Jaunkalsnavā jūs sagaida piedzīvojumiem un dažādiem izaicinājumiem pilna diena. Tā būs iespēja iepazīt Kalsnavas ciema vēsturi, kā arī AS "Latvijas valsts meži" (LVM) darbības virzienus – meža un dekoratīvo stādu audzēšanu un sēklu ieguvi. 

Klases ekskursijas iespējamas sestdienās. Dienas plānā: darba uzdevumi ceļā līdz Kalsnavai, iesildošas aktivitātes, foto orientēšanās Jaunkalsnavas ciemā, garda maltīte, LVM kokaudzētavu iepazīšana, Kalsnavas arborētuma vides izziņas nodarbības, dalība radošajās darbnīcās. 



Šī ekskursija ir arī aicinājums ceļot dabai draudzīgi un vienlaikus iepazīt vilcienu sliežu ceļus, kas ved uz Kalsnavu. Tie ved caur Ogri, Lielvārdi, Skrīveriem, Pļaviņām, caur skaistām mazpilsētām un ciemiem, ļaujot nesteidzīgi vērot un priecāties par Latvijas unikālo dabas daudzveidību un katras vietas pasakainajām ainavām. 

Ar dienas programmu un citu aktuālo informāciju var iepazīties te

Informācija un rezervācijas, zvanot +371 27841099 vai rakstot uz e-pastu arboretums@lvm.lv
 

Lūdzu, uzgaidiet