E-biļešu pārdošana šeit ir pārtraukta. Nopirktās izmanto! Jaunas pērc lietotnē Vivi Latvija vai www.vivi.lv

Jūs atrodaties šeit:

Orientēšanās Jūrmalā – interesanti un izzinoši

Jūrmala ir ne tikai atpūtnieku pie jūras iecienīts galamērķis, bet tajā ir arī daudz vietu un lietu, ko apskatīt un izdarīt!

Šī gada jaunums ir orientēšanās spēle “Staigājam – izzinām Jūrmalu”. Aptuveni divas stundas garais maršruts pa Majoriem īpaši domāts skolas vecuma bērniem, bet patiks arī pieaugušajiem. Karti ar krustvārdu mīklu var lejupielādēt un izdrukāt Jūrmalas pilsētas tīmekļvietnē.

Tā kā Jūrmala ir izstiepta gar jūru un dzelzceļu, ir ērti izmantot elektrovilcienu, lai ~30 minūšu laikā nokļūtu kūrortpilsētā. Biļete no Rīgas Centrālās dzelzceļa stacijas līdz stacijai Majori, Dubulti vai Dzintari maksā 1.50 eiro, elektroniski – 1.43 eiro.

Brauciens no Rīgas pāri Daugavai ar skaisto ainavu jau vien ir vērtīgs, lai to darītu ar vilcienu – sajūsmā būs gan bērni, gan pieaugušie, kuriem nav jāstūrē auto. Tāpat nav jāmaksā 2 eiro par iebraukšanu Jūrmalas pilsētā, kā arī nav jādomā, kur novietot automašīnu vai kur tā atstāta.

Vilcieni cauri Jūrmalai kursē reizi pusstundā, turklāt karstās un saulainās dienās pasažieru ērtībām tiek norīkoti papildu vilcieni. Skatiet mūsu vilcienu kustības sarakstā visus aktuālos reisus un biļešu cenas.

Aicinām pirms došanās ar vilcienu izvērtēt savu fizisko stāvokli, kā arī veselības drošības apsvērumus un ievērot visus valstī noteiktos epidemioloģiskos drošības pasākumus!

Lūdzu, uzgaidiet