E-biļešu pārdošana šeit ir pārtraukta. Nopirktās izmanto! Jaunas pērc lietotnē Vivi Latvija vai www.vivi.lv

Jūs atrodaties šeit:

Tiekamies Tukumā – Rožu pilsētā!

06.07.2021.

Tiekamies Tukumā! Ar šādu saukli Tukuma pilsēta un novads no jūlija līdz septembrim piedāvā saviem viesiem kultūras, mākslas un aktīvās atpūtas brīvdabas pasākumu ciklu.

Bet šis nav vienīgais iemesls, lai šovasar dotos uz Tukumu. Nevienā citā Latvijas vietā tā nevirmo saldā rožu smarža kā šajā Kurzemes pievārtes mazpilsētā, kur vēstures miers ir līdzsvarā ar mūsdienu progresu.

Tukumu var izstaigāt kājām, dodoties aktuālajā maršrutā, ko piedāvā pilsēta – skatlogu vai brīvdabas izstādes, muzeji, baznīcas un darbnīcas, dārzi, laukumi un rožu dobes un citi brīnišķīgi objekti.

Tukumu un apkārtni var arī izbraukt ar velosipēdu.

  • Velomaršruts 29 km garumā “Tukuma apkārtnes pilis”: Šlokenbekas muiža, Vecmoku muiža, Durbes pils, Jaunmoku pils.
  • Velomaršruts 21 km garumā “No Tukuma līdz Valguma ezeram”. Maršrutu var sākt arī no vilciena pieturas “Milzkalne”. Velotakas Valguma ezera apkārtnē ir piemērotas izbraukt kopā ar bērniem.
  • Un vēl daudzos citos.

Jūsu izvēlei – plašs maršrutu, nakšņošanas, ēšanas iespēju piedāvājums. Un īpaša aktivitāšu izlase ģimenēm ar bērniem.

Brauciens ar vilcienu uz Tukumu – lēti un zaļi

Katru dienu Tukumu sasniedz un atstāj ~28 vilcieni. Ceļā no Rīgas jāpavada tikai aptuveni 1 stunda un15 minūtes.

Pērkot e-biļeti, viena brauciena cena maršrutā Rīga-Tukums I ir 2.34 eiro, par velosipēdu – 0.74 eiro. Skatiet vilcienu kustības sarakstā, cik maksā vilciena biļete no jūs interesējošās pieturas.

Tukuma līnijā kursē tikai elektrovilcieni, tāpēc, izvēloties ceļojumā doties ar vilcienu, ne tikai baudīsiet dabu, bet arī to saudzēsiet.

Aicinām pirms brauciena vilcienā izvērtēt savu fizisko stāvokli, kā arī veselības drošības apsvērumus un ievērot visus valstī noteiktos epidemioloģiskos drošības pasākumus!
 

Lūdzu, uzgaidiet