E-biļešu pārdošana šeit ir pārtraukta. Nopirktās izmanto! Jaunas pērc lietotnē Vivi Latvija vai www.vivi.lv

Jūs atrodaties šeit:

Dodies leģendu un stāstu maršrutā pa Jelgavu “Zināmais nezināmajā”

9.02.2022.

No 8. februāra Jelgavas reģionālais tūrisma centrs aicina ikvienu doties aptuveni 6 km garā, aizraujošā ceļojumā pa Jelgavu, 12 apskates objektos atklājot senus stāstus un nedzirdētas leģendas.

Maršrutā “Zināmais nezināmajā” ir iekļauti gan populāri tūrisma apskates objekti, gan mazāk zināmi. Maršruts ir vieglas grūtības pakāpes, piemērots gan individuālai pilsētas iepazīšanai, gan ģimenēm ar bērniem visa gada garumā. Pie katra maršrutā iekļautā objekta jāizpilda uzdevums, kas ļaus ieraudzīt pazīstamās vietas no cita skatupunkta un atklāt interesantas detaļas.

Dodoties leģendu un stāstu maršrutā, var atklāt, kur atrodas Ezera vārti, kā Egas iela tikusi pie sava nosaukuma, kāpēc viens no Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa pulksteņa ciparnīcas skaitļiem ir apzeltīts un daudz ko citu. Maršrutā iekļauti 12 apskates objekti, tas ir aptuveni 6 km garš, un tā veikšana aizņems līdz 2 stundām. Maršrutu “Zināmais nezināmajā” bez maksas var lejupielādēt, nolasot aktivitātes QR kodu, kas pieejams tīmekļa vietnē www.visit.jelgava.lv

Aktuālā informācija par apskates objektiem un atpūtas iespējām Jelgavā un Jelgavas novadā www.visit.jelgava.lv

Informāciju sagatavoja: Jelgavas valstspilsētas pašvaldības iestāde "Jelgavas reģionālais tūrisma centrs"

Lūdzu, uzgaidiet