E-biļešu pārdošana šeit ir pārtraukta. Nopirktās izmanto! Jaunas pērc lietotnē Vivi Latvija vai www.vivi.lv

Jūs atrodaties šeit:

Saullēkta koncerts 30.07. Dzintaru pludmalē

23.07.2021.

30. jūlijā plkst. 7.00 Dzintaru pludmalē norisināsies “Saullēkta koncerts” stundas garumā, kuru jūras krastā sniegs pasaulslavenā ērģelniece Iveta Apkalna.

Par tradīciju Jūrmalas festivālā kļuvis pasaulslavenās ērģelnieces Ivetas Apkalnas saullēkta koncerts jūras krastā. Neparastais notikums divus gadus pēc kārtas Dzintaru pludmalē pulcēja simtiem klausītāju un sarūpēja neizmirstamu mūzikas klausīšanās pieredzi, dabas skaņām saplūstot ar karaliskajām ērģeļu stabulēm un Ivetas Apkalnas brīnišķīgo ērģeļspēli. Šajā koncertā saules pielietajā Dzintaru pludmalē izskanēs Johana Sebastiāna Baha mūzikas majestātiskais pārlaicīgums un amerikāņu minimālista Filipa Glāsa skaņdarbi, kuros pulsē dzīvības enerģija un laika bezgalīgums.

Dzintaru pludmale ir ērti sasniedzama gan no Majoru, gan Dzintaru stacijas. Vilciens no Rīgas kursē plkst.5.30 vai 6.00. Vilcienu kustības grafiku skatiet un biļeti pērciet šeit!

Ieeja koncertā ir bez maksas. Apmeklējot pasākumu, jāuzrāda Covid-19 sertifikāts, kurš apliecina, ka apmeklētājs (tai skaitā bērns) ir pabeidzis pilnu vakcinācijas kursu pret Covid-19 vai pārslimojis Covid-19 pēdējo 6 mēnešu laikā.

Plašāk par koncertu un apmeklējuma nosacījumiem lasiet Dzintaru koncertzāles mājaslapā.

Lūdzu, uzgaidiet