E-biļešu pārdošana šeit ir pārtraukta. Nopirktās izmanto! Jaunas pērc lietotnē Vivi Latvija vai www.vivi.lv

Jūs atrodaties šeit:

Norises Tukuma pusē augusta viducī

12.08.2021.

Augusta viducī, kad daba sāk pamazām vēstīt par vasaras izskaņu, aicinām izbaudīt Tukuma puses brīvdabas norises, kuras iespējams sasniegt ar vilcienu un tālāk – arī ar velosipēdu!

Par visiem pasākumiem nedēļas nogalē no 13. līdz 15. augustam Tukuma novadā uzziniet šeit!

Šlokenbekas muižā

Šlokenbekas muižas pagalmā jau piektdien, 13. augustā, no pulksten 11.00 tiek gaidītas ģimenes, lai piedalītos azartiskos, sportiskos un jautros uzdevumos, bet pulksten 13.00 bērniem tiek piedāvāta leļļu izrāde “Lote dodas ekspedīcijā”. Adrese: Šlokenbekas muiža, Milzkalne, Smārdes pagasts, Tukuma novads. Vairāk informācijas un izrādes apmeklēšanas nosacījumus skatīt šeit.

Sestdien un svētdien, 14. un 15. augustā, Šlokenbekas muižas svētku ietvaros norisināsies “Ziedu dienas” – brīvdabas izstāde-tirgus. Viesos muižā būs Ilmāra Zirņa “Hortenziju dārzs” ar iespēju satikt pašu saimnieku, iegādāties stādus, saņemt konsultācijas par audzēšanu, priecēt acis. Viesosies arī stādaudzētava “Eži” ar saimnieci Ilonu Koktu, kas priecēs ar krāšņiem flokšu ziediem un iespēju iegādāties stādus un saņemt konsultācijas par to audzēšanu. Būs arī Smārdes pagasta stādaudzētavas “Stādaudzētava Viduļi” un “Celmu Pasaule”, kas priecēs apmeklētājus ar ziedu noskaņu instalācijām. Būs iespēja ielūkoties arī stādaudzētavu šī brīža sortimentā un iegādāties dārza labumus. Adrese: Šlokenbekas muiža, Milzkalne, Smārdes pagasts, Tukuma novads. Vairāk informācijas skatīt šeit.

Muzikālam baudījumam sestdien, 14. augustā, Šlokenbekas muižā no pulksten 17.00 norisināsies noskaņu vakars kopā ar Reini Jauno. Būs koncerts, stāsti un sarunas divās daļās ar starpbrīdi.

Savukārt svētdien, 15. augustā, pulksten 16.00 uz koncertprogrammu “12 stāsti vasaras vakaram” aicina Aija Andrejeva un Jānis Aišpurs. Mūziķi izdziedās divpadsmit dziesmas no abu repertuāra, kurām ir īpaša nozīme mākslinieku skatuves darbībā un dzīvē. Adrese: Šlokenbekas muiža, Milzkalne, Smārdes pagasts, Tukuma novads. Vairāk informācijas un koncertu apmeklēšanas nosacījumus skatīt šeit.

Tukumā

Uz Tukumu sestdienas, 14. augusta, vakarā aicināti grupas “Otra puse” cienītāji, jo naktsklubā “Lemon Club” grupa piedāvā noklausīties savu koncertprogrammu. Tā paredzēta divās daļās, kur pirmajā daļā – mazāk dzirdētas un pilnīgi jaunas, vēl nepublicētas dziesmas no gaidāmā albuma, bet otrajā – grupas lielākie hīti. Adrese: "Lemon Club", Brīvības laukums 4, Tukums. Vairāk informācijas šeit.

Svētdien, 15. augustā, Tukumā iespējams piedalīties Foto orientēšanās spēlē “Iepazīsti Tukumu!”. Foto orientēšanās pa Tukumu ikvienam – individuāli vai ģimenē, veciem un jauniem, arī cilvēkiem ar invaliditāti. Starts pulksten 12.00 Raudas ielā 12a, Tukumā. Pasākumu organizē biedrība "Līdzvērtība". Vairāk informācijas šeit.

Ziņai izmantota informācija, ko sagatavoja Agnese Atte, Tukuma TIC, www.visittukums.lv

Lūdzu, uzgaidiet