E-biļešu pārdošana šeit ir pārtraukta. Nopirktās izmanto! Jaunas pērc lietotnē Vivi Latvija vai www.vivi.lv

Jūs atrodaties šeit:

Spēle “Iepazīsti Piena, maizes, medus svētku garšu Jelgavā” 28. augustā

19.08.2021.

Sestdien, 28. augustā, Jelgavas reģionālais tūrisma centrs (JRTC) aicina Jelgavas pilsētas viesus un iedzīvotājus piedalīties izzinošā un izklaidējošā spēlē, kura veltīta 21. Piena, maizes un medus svētkiem Jelgavā. Aktivitātes dalībniekiem būs iespēja atklāt mazāk zināmas vietas Jelgavā un uzzināt interesantus faktus par vasaras gaidītākajiem svētkiem.

Spēles norises vieta ir Jelgavas pilsētas robežās. Lai izpildītu spēles uzdevumus, dalībniekiem būs jāatrod produkti, kas tematiski saistīti ar svētkiem. Uzdevumu izpildīšana aizņems apmēram 3 stundas. Distances var veikt gan kājām, gan ar velo vai automašīnu. Atbildes uz spēles jautājumiem būs atrodamas svētku tirdziņā un citviet pilsētvidē. Aktivitātes noslēgumā dalībniekiem būs jāuzņem foto ar kādu no svētku tirdziņa tirgotājiem, kuri piedāvā iegādāties pienu, maizi vai medu un to produktus. Foto jāuzrāda JRTC pārstāvim, iesniedzot darba lapu.

Ikviens, kurš vēlas piedalīties spēlē “Iepazīsti Piena, maizes un medus svētku garšu Jelgavā”, 28. augustā no pulksten 10 aicināts Jelgavas reģionālajā tūrisma centrā (Akadēmijas ielā 1, 1. stāvā), kur varēs saņemt darba lapu un pilsētas karti ar maršrutu. Aizpildītu darba lapu līdz pulksten 18 jāiesniedz atpakaļ JRTC. Piedalīties var gan individuāli, gan komandā. Dalībniekiem ir nepieciešama pildspalva un viedtālrunis fotogrāfiju uzņemšanai. Spēlētāji, kuri būs pareizi atbildējuši uz darba lapā iekļautajiem jautājumiem, saņems veicinošu balvu no JRTC, kā arī tiks izspēlēta Simpātiju balva.

Spēles dalībniekam saņemot darba lapu, būs nepieciešams JRTC pārstāvim nosaukt vārdu, uzvārdu un telefona numuru, lai balvas iegūšanas gadījumā ar viņu varētu sazināties. Jautājumu gadījumā par personas datu apstrādi aicinām vērsties pie Jelgavas pilsētas pašvaldības iestādes “Jelgavas reģionālais tūrisma centrs” galvenās speciālistes administratīvajos jautājumos pa tālruni 63005452, e-pastā: laine.rozenberga@tornis.jelgava.lv. Papildu informācija par datu apstrādi Jelgavas pilsētas pašvaldībā pieejama tīmekļa vietnē.

Aizraujošākai pilsētas iepazīšanai JRTC iesaka spēles pastaigu papildināt ar audiogida stāstiem, kurus var noklausīties Jelgavas pilsētas un apkārtnes tūrisma mājaslapā.

Apmeklējot tūrisma objektus, aicinām būt atbildīgiem un ievērot valstī pieņemtos distancēšanās noteikumus, tāpat mutes un deguna aizsega lietošanas nosacījumu, braucot vilcienā.

Informāciju sagatavoja
Jelgavas valstspilsētas pašvaldības iestāde "Jelgavas reģionālais tūrisma centrs"

Lūdzu, uzgaidiet