E-biļešu pārdošana šeit ir pārtraukta. Nopirktās izmanto! Jaunas pērc lietotnē Vivi Latvija vai www.vivi.lv

Jūs atrodaties šeit:

Tehnikas un inovāciju diena “Mehatrons 2021” Jelgavā

01.09.2021.

4. septembrī Jelgavā, Pasta salā norisināsies tehnikas un inovāciju diena “Mehatrons 2021”, kur varēs sastapt pilsētas, novada un visas Latvijas uzņēmējus, augstskolas, vidējās un interešu izglītības mācību iestādes, amatniekus un biedrības, kuru darbība ir saistīta ar inženierzinātnēm un tehnisko jaunradi.

4. septembrī no pulksten 10 līdz 15 pilsētas viesi un iedzīvotāji būs laipni gaidīti arī Jelgavas reģionālā tūrisma centra teltī Pasta salā, kur TIC pārstāves sniegs informāciju par atpūtas iespējām pilsētā un apkārtnē. TIC teltī būs pieejami tūrisma ceļveži, kartes, velokartes, kā arī Jelgavas valstspilsētas un novada tūrisma piedāvājumi. Materiāli būs pieejamai gan latviešu valodā, gan svešvalodās.

Savukārt aktīvās atpūtas cienītāji aicināti uz TIC telti, lai piedalītos orientēšanās aktivitātē, kas tiks organizēta sadarbībā ar Zemgales reģiona kompetenču attīstības centru. Orientēšanās norisināsies Pasta salas robežās, tā būs vidējas grūtības pakāpes un piemērota arī ģimenēm ar bērniem. Aktivitātē var piedalīties gan individuāli, gan vienas mājsaimniecības ietvaros. Distances var veikt gan kājām, gan ar velosipēdu. Aktīvākie dalībnieki saņems veicināšanas balvas no Jelgavas reģionālā tūrisma centra.

Apmeklējot “Mehatrons 2021” dienu, visi ir aicināti būt atbildīgiem un ievērot valstī pieņemtos distancēšanās noteikumus.

Informāciju sagatavoja
Jelgavas valstspilsētas pašvaldības iestāde
"Jelgavas reģionālais tūrisma centrs"

Lūdzu, uzgaidiet