E-biļešu pārdošana šeit ir pārtraukta. Nopirktās izmanto! Jaunas pērc lietotnē Vivi Latvija vai www.vivi.lv

Jūs atrodaties šeit:

Mājas kafejnīcu dienas Cēsīs 17.-18. septembrī

12.09.2022.

17. un 18. septembrī Mājas kafejnīcu dienās viesmīlīgie un sirsnīgie Cēsu novada saimnieki un saimnieces galdā cels mājās gatavotu maltīti un būs sarūpējuši arī vairākas brīvā laika pavadīšanas iespējas.

Aromātiska kafija ar mājās gatavotu kūku, ugunskurā cepti kartupeļi ar zaļumu sviestu, karsti kūpoša ābolmaize, smeķīga žāvētas gaļas zupa ar krējumu un plānās pankūkas ar mājās gatavotu ķiršu ievārījumu, kā arī dažādi dārza gardumi un atspirdzinoši dzērieni ir tikai daži no gardumiem, ar kuriem pārsteigt un cienāt gatavojas čaklie māju kafejnīcu saimnieki.

Cēsu apkārtni raksturo kultūrvēsturisks dziļums un dabas vērtību tuvums - te var vērot, kā pļavās ganās govs, kura dod pienu brokastu kafijai, Gaujas ielejas mežos var salasīt ogas vai sēņot līdz tumsai.

"Pumpurs" ar suņu kompāniju, "Poruks "Upenēs" dzied" muzikālā pavadījumā, "Pagalmiņš" Ulmaņlaiku atmosfērā viesus uzņems tieši Cēsīs, kurp iespējams nokļūt ar vilcienu un kājām. Ar visām mājas kafejnīcām un ēdienkartēm var iepazīties Cēsu Tūrisma informācijas centra tīmekļvietnē.

Lūdzu, uzgaidiet