E-biļešu pārdošana šeit ir pārtraukta. Nopirktās izmanto! Jaunas pērc lietotnē Vivi Latvija vai www.vivi.lv

Jūs atrodaties šeit:

Iegriez pavasara laiku ar foto orientēšanos Jelgavā

17.03.2022.

Dienām kļūstot arvien garākām un iestājoties pavasarim, naktī uz 27. martu notiks pāreja uz vasaras laiku. Atzīmējot šo notikumu, Jelgavas reģionālais tūrisma centrs ir sagatavojis īpašu foto orientēšanās aktivitāti, kas būs pieejama no 14. līdz 27. martam.

Pavadiet dienu aktīvi un aizgraujoši, dodoties Jelgavas pulksteņu medībās ģimenes vai draugu lokā.  Aktivitātes ietvaros būs jāapmeklē 12 pilsētas populārus un mazāk ievērotus laikrāžus un jāatbild uz jautājumiem, kas saistīti ar katru no tiem. Daži no aktivitātē iekļautajiem pulksteņiem atrodas ēkās, kuras ir valsts nozīmes arhitektūras pieminekļi. Foto orientēšanās maršruts ir aptuveni 5 km garš, un tā veikšana aizņems līdz 2 stundām. Ikvienam, kurš dosies maršrutā, būs iespēja noskaidrot, kāda saistība ir Majoru stacijas senajam pulkstenim ar Jelgavu, kurš pēc diametra ir pilsētas lielākais pulkstenis, kurš laikrādis aicina domāt zaļi un šķirot atkritumus, kā arī apskatīt pilsētas saules pulksteni.

Foto orientēšanās aktivitātes “Jelgavas pulksteņi – iegriez pavasara laiku” maršrutu un uzdevumus bez maksas var lejupielādēt, nolasot aktivitātes QR kodu, kas pieejams tīmekļa vietnē www.visit.jelgava.lv.

Informāciju sagatavoja
Jelgavas valstspilsētas pašvaldības iestāde
“Jelgavas reģionālais tūrisma centrs”

Lūdzu, uzgaidiet